logo

logo

maanantai 12. toukokuuta 2014

Oulussakin osataan - Loistava Cocktail Company

Oulussakin osataan - Loistava Cocktail Company



About vuoden päivät auki ollut Cocktail Company on muototunut Marian ja mun lempipaikaksi Oulussa, kun haluamme loistavia drinkkejä ja viihtyisää ilmapiiriä. Baarimikot ovat alansa ehdotonta eliittiä ja osaavat myös ottaa asiakkaat lämpimästi vastaan ja ylläpitää rentoa tunnelmaa. Ravintola noudattaa sisustuksellisesti tyylikästä, modernisoitua salakapakkaa, jossa lounge-musiikin soidessa kehittyy uusia, toinen toistaan parempia cocktaileja. Hauska lisä ravintolassa on sisääntulo, joka ei todellakaan käy vain ovea avaamalla. Mikäli mielit päästä ravintolaan, on sinun ensin painettava tuulikaapin ovisummeria ja odotettava, että lukossa oleva ovi avataan sisältäpäin. Hauska keksintö ja todellakin lisää salakapakan salaista tunnelmaa. Huomaa, että ravintolaan kannattaa tehdä aina pöytävaraus, sillä tämä baari on yleensä aivan täynnä.

Ravintolan drinkkimenu perustuu yleensä aina johonkin tiettyyn tuotteeseen (esim. appelsiini) jota he pitävät viikon, kunnes vaihtavat koko listan taas uuteen.  Se on kunnianhimoista ja mahtavaa, ja on koukuttanut ainakin minut ja Marian maistelemaan.

Tällä kertaa viikon teemana oli munan valkuainen ja voin sanoa, että meillä oli epäilyksemme. Voiko valkuainen todellakin sopia hyvin drinkkeihin, etenkin jos on joskus juonut huonosti tehtyä munatotia? Kyllä voi, mikäli vierailet Cocktail Companyssa! Drinkit olivat yksinkertaisesti loistavia. Raaka-aineet olivat tuoreita ja laadukkaita (esim. mun drinkissä oli mm. tuoreita marjoja) ja maut olivat tasapainossa. Täydellisiä drinkkejä!

Kaiken kaikkiaan Oulu on vihdoinkin saanut ensimmäisen maailmanluokan cocktail loungensa, jossa drinkkejä sekä asiakkaita arvostetaan. Paikka sijaitsee entisen Paska Kaupunni-nimisen baarin tilalla, eli osoitteessa Uusikatu 24, 90100 Oulu. Käykää siellä, mikäli todella haluatte nauttia juomista ja tunnelmasta.

Tässä heidän verkkosivunsa: http://www.cocktailcompany.fi/

1 kommentti: